Praktisch.

Een paar praktische zaken handig verzameld op één pagina.

Verzenden of afhalen.

Wanneer je iets bestelt krijg je de keuze of je het wilt afhalen of laten opsturen. Afhalen is gratis en kan alleen op afspraak in Apeldoorn. Verzenden kost €6,95 en zit niet bij de prijs inbegrepen.

Levertijd.

Een bestelling printen en verstuur ik doorgaans binnen 7 dagen na akkoord op de prijsopgave. Dat betekent dat een bestelde print na maximaal 8 à 9 dagen bij je thuis aankomt, mits de bezorger niet verdwaalt. Meestal werk ik echter sneller en heb je een bestelde print al eerder in huis.

Betaling.

Ben je akkoord met de prijs? Dan krijg je een betaalverzoek digitaal toegestuurd. Het is niet mogelijk achteraf te betalen.

Retourbeleid.

Wanneer jij akkoord gaat met de prijs dan is je bestelling definitief. Het is dan niet meer mogelijk deze te annuleren of retourneren. Zit er een fout in je bestelling, neem dan zo snel mogelijk contact op met wouter@geekvault.nl om de mogelijkheden te bespreken.

Problemen?

We doen ons best mooie dingen te printen en deze zorgvuldig bij jou thuis te krijgen. Helaas gaat er wel eens iets kapot en is mooi natuurlijk subjectief. Ben je niet tevreden of is je product beschadigd? Stuur dan een mail naar wouter@geekvault.nl, we gaan vervolgens op zoek naar een passende oplossing.

Garantie.

Gaat je print stuk binnen 12 maanden na bestelling dan krijg je kosteloos een nieuwe. Hier zijn wel enkele voorwaarden aan verbonden:

GÉÉN GARANTIE

Miniaturen bevatten soms kleine en dunne onderdelen die erg broos kunnen zijn. Denk aan een uitstekend oor of een lange staart. Ook bij normaal gebruik kan het helaas voorkomen dat er iets afbreekt.

WÉL GARANTIE

Je print gaat bij normaal gebruik kapot op plekken waar dit niet zou moeten. Bijvoorbeeld je miniatuur valt om tijdens een spel en hij breekt in tweeën.

Wil je gebruik maken van je garantierecht, neem dan zo snel mogelijk na het waarnemen van de beschadiging contact op met wouter@geekvault.nl. Twijfel je of je beschadiging onder het garantierecht valt? Neem dan ook gewoon contact op en dan bespreken we wat er mogelijk is.

Winkelwagen