Over Geekvault.

GeekVault is een initiatief om de magie van het 3D-printen van miniaturen toegankelijk te maken voor jou. Dit doen we door het aanbieden van een betaalbare 3D-printservice. Hierdoor zetten we jouw idee om in iets tastbaars.

Inspireren.

We inspireren jou tot het vertellen van unieke verhalen door het aanbieden van persoonlijke, betaalbare en kwalitatieve 3D-geprinte miniaturen en toebehoren. We doen dit met focus op verhaal en persoonlijke creatie. Zo zorgen we voor een miniatuurbeleving die tot de verbeelding spreekt.

Duurzaam.

Jouw creatie wordt geprint in hoge kwaliteit ecovriendelijk hars. Ook kopen we zoveel mogelijk lokaal in en gebruiken we zo min mogelijk plastic bij het verpakken en versturen. Zo blijft de impact op het milieu beperkt.

Contact.

GeekVault staat ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Je kunt ons vinden onder registratienummer 68876521. Onze postadres is Dolderstraat 5D, 6706JD in Wageningen. Je kunt ons bereiken door te mailen, appen of bellen.

wouter@geekvault.nl
06 4391 2080
06 4391 2080

Over mij.

Alles wat klein is maar groot lijkt vind ik fascinerend. Daarnaast speel ik al jaren Dungeons & Dragons, het liefst natuurlijk mét miniaturen. Om die reden heb ik ooit een 3D printer aangeschaft.

Ik ben Wouter, marketeer van beroep en maker als hobby. GeekVault is een initiatief om mijn hobby van het 3D printen van miniaturen toegankelijk te maken voor jou.

Wat de faq.

Winkelwagen